dissabte, 2 de gener de 2016

Una mica de info sobre la festa

Ja va quedant menys pel gran dia i segur que us esteu preguntant quins seran els talllers, com seran els papers, que hem de portar... doncs aqui va una mica d'informació.


El primer taller es tracta d'un projecte per a decorar la vostra casa. Una composició de marcs que  realitzarem amb la colecció de papers Bellissima i Capsule de DoCrafts, on cada kit que repartirem serà unic i diferent. Aquest kits estan replets de molt color, sobretot de rosa així que si no us va massa aquest color, fixeu-vos bé quan agafeu lloc a la taula perque els kits assenyalats amb un gomet blau, son els únics no contenen rosa. 

Per a fer aquest taller necessitareu 3 fotografies de 8,5x8,5cm (podeu imprimir la mida habitual 10x15 i retallar) i els materials basics de tallar i enganxar*

El segon taller es tracta d'un minialbum amb encuadernació d'anella que realitzarem amb la colecció Folk Floral de DoCrafts. Una coleccio floral pero que no té res a veure amb la de l'anterior projecte, ja que aquí trobarem uns papers d'aspecte més rustic y uns colors més naturals.

Per aquest taller necessitareu 8 fotografies de 10x10cm (podeu imprimir la mida habitual 10x15 i retallar) i els materials basics de tallar i enganxar*


* I quins són els materials basics de tallar i enganxar? Recomanem portar: 

- Cinta doble cara o pegament en barra 
- Adhesiu liquid fort tipo Glossy Accents 
- regla
- llapis i goma
- tisores 
- cutter o guillotina
- taulell cicatritzant o base per no fer malvé les taules
- metacrilat pels segells
- crop-a-dile o similar (si no en teniu comprartirem pero quantes més millor) 
- i les vostres eines preferides, tot i que recomenen no venir carregades en excés ja que l'espai és limitat i els kits venen preparats de tal manera que amb aquest materials de la llista en tindreu més que suficient. 

5 comentaris :

 1. Ooh!!! Que ganas de que llegue el día.
  Lo pasaremos en grande chicas!!!

  ResponElimina
 2. Que buena pinta tienen los talleres.ya queda poco :)

  ResponElimina
 3. Ole oleee!! "Sarau" del "buenu"!!! Quines ganes!!

  ResponElimina