dijous, 14 de gener de 2016

Últims preparatius per La 1a Festa Aniversari Trobades Scraperas

A falta de 3 dies per la Festa, tenim els motors a tota marxa!!! 

Quan vam tenir l’esbojarrada idea de fer una celebració diferent al que son les trobades, no ens pensàvem que ens portaria tanta feina, però és que tampoc ens esperàvem una acollida com la que hem tingut!!! ( serem prop de les 45 persones i tenim una llista d’espera d’altres 10-15).
Com que al grup som tantes i coordinar un esdeveniment així per whatsapp és impossible, vam crear el Comitè Organitzador, format per 5 persones.Les membres del comitè ens hem repartit la feina ( administrativa, imatge, logística i creació). Hem hagut de quedar varies vegades per decidir projectes, materials, idees… la veritat és que treballar amb aquest Comitè ha estat molt fàcil i agraït.

Hem mirat d’abaratir al màxim el cost de la Festa per tal que sigui Low Cost, i vam decidir que amb 6 euros per cap hauria de ser suficient ( material, muntatge i pica-pica). Així que ens hem ajustat al màxim. 


Aqui teniu un petit avançament del que seràn els projectes:Hem intentat aconseguir proveïdors per tal de poder fer un sorteig amb cara i ulls, i els nostres més fidels col·laboradors han respost com sempre ( aquest és l’agraïment més gran que totes hem de fer).  Així que ja us podem anunciar que els sortejos seran UNA CANYA! De debò! Voleu veure un avançament? 

Esperem que aquest diumenge, quan us assegueu als vostres llocs,  gaudiu molt i descobriu l’essència del nostre grup, que en realitat és la gran finalitat de la festa. Segur que hi ha mil coses a millorar, però penseu que ho hem fet amb tota la il·lusió del món i sense rebre res econòmic a canvi,  només les ganes de passar-ho bé i la vostra cara de satisfacció quan veieu tot el que us hem preparat.

Ens queda fer els últims retocs  per deixar-ho tot enllestit, una  última embranzida i cap a Esplugues falta gent!.


Ens veiem diumenge, amb les nostres millors cares!!

Us recordem que la festa comença a les 10, però estaria bé que estiguéssiu a lloc 10 minutets abans per tal de col·locar-nos i començar puntualment, ja que tenim moltes coses a fer i, per desgràcia, el temps limitat (i si de cara a l’any vinent fem un cap de setmana Low Cost? Ui ui ui no desvariegem... Hehehe).

Gràcies a tothom per fer-ho possible.


Comitè Organitzador

1 comentari :