dimecres, 30 de desembre de 2015

ELS NOSTRES COL.LABORADORS / PATROCINADORS

Una de les coses que fem a les trobades és compartir material, ja que és impossible tenir tot el que hi ha al mercat. A vegades es necessita un troquel de la big shot concret que no tens però que per un sol ús no compraràs, d’altres un segell que va a la perfecció per l’àlbum d’aniversari que estàs preparant per regalar, un stencil que va perfecte amb el LO pensat o un color de pintura que anirà genial a una postal.

També compartim material sense motiu aparent: tenim molts botons de sobres que ens va donar la iaia?, o una veïna una bossa plena de puntes?, o planxes de metacrilat que es llencen a la feina? Doncs els portem i ens els repartim, que nosaltres ja els hi donarem us.

A cada Trobada ens hem anat adonant de que no totes tenim el mateix material ja que cadascuna de nosaltres té un estil diferent, i és gràcies als productes d’altres companyes que hem acabat descobrint marques, productes i tècniques que fins ara desconeixíem. Ha estat una manera d’aprendre a treballar amb molts materials diferents i d’ampliar la nostra scraproom perquè no ens enganyem, compartim molt, però hi ha coses que quan les descobreixes saps que han de ser teves.

Actualment tenim una capseta amb material comú per compartir que ens han proporcionat algunes marques i que portem a totes les trobades per utilitzar-les als nostres projectes.

Són marques a les que volem agrair la confiança que han dipositat en nosaltres des del principi, creient en el nostre projecte de treballar en equip, de trobar-nos per ajudar-nos a scrapejar, a aprendre tècniques noves i passar una estona amb amigues fent allò que tant ens agrada.
Aquestes marques no ens han demanat res a canvi, només que gaudim amb el seu material i que els hi ensenyem les cosetes que fem , perquè és molt maco veure que amb un mateix stencil o segell poden sortir treballs tan diferents i com cada una ho adapta al seu estil.

LaVidaEnScrap i Stampam van ser els primers que van creure en nosaltres, però ràpidament es van afegir Estrelles de Colors, Mi tienda de Arte, Sr.Piruleta, GigiEtMoi , SegonSegonaStudio, HolaSiame... i altres col·laboradors / patrocinadors amb els que estem en gestions.

Us ensenyem algunes de les cosetes que hem fet gracies a ells.


Gracies de nou per confiar en nosaltres amb el material proporcionat.


Noèlia Vicent
Trobades Scraperas


NUESTROS COLABORADORES /PATROCINADORES.
Una de las cosas que hacemos en las quedadas es compartir material ya que es imposible tener todo lo que hay en el mercado. A veces se necesita un troquel de la big shot concreto que no tienes pero que para un solo uso no vas a comprar, otras veces un sello que va a la perfección para el álbum de aniversario que estás preparando para regalar, un stencil que va perfecto con el LO pensado o un color de pintura que irá genial en una postal.

También compartimos material sin motivo aparente: tenemos muchos botones de sobras que nos dio la abuela? O una vecina con una bolsa llena de puntillas? O planchas de metacrilato que se tiran en el trabajo? Pues las llevamos y las repartimos que nosotras ya le daremos uso.

En cada quedada nos hemos ido dando cuenta de que no todas tenemos el material necesario ya que cada una de nosotras tiene un estilo diferente, y es gracias a los productos de otras compañeras que hemos acabado descubriendo marcas, productos y técnicas que hasta ahora desconocíamos. Ha sido una manera de aprender a trabajar con muchos materiales diferentes y de ampliar nuestra scraproom, porque, no nos engañemos, compartimos mucho, pero hay cosas que cuando las descubres sabes que han de ser tuyas.

Actualmente tenemos una carpeta con material común para compartir que nos han proporcionado algunas marcas y que llevamos a todas las quedadas para utilizarlas en nuestros proyectos.

Son marcas a las que queremos agradecer la confianza que han depositado en nosotras desde el principio, creyendo en nuestro proyecto de trabajar en equipo, de encontrarnos para ayudarnos a scrapear, aprendiendo técnicas nuevas y pasando un buen rato con amigas haciendo aquellos que tanto nos gusta.

Estas marcas no nos han pedido nada a cambio, solamente que disfrutemos con su material y que les enseñemos las cositas que hacemos, porque es muy bonito ver que de un mismo stencil o sello pueden salir trabajos diferentes tal y como cada una lo adapta a su estilo.

LaVidaEnScrap i Stampam fueron las primeras que creyeron en nosotras, pero rápidamente se unieron Estrelles de Colors, Mi tienda de Arte, Sr.Piruleta, GigiEtMoi, SegonSegonaStudio, HolaSiame... y otros col·laboradores/patrocinadores con los que estamos en gestiones.

Os enseñamos algunas de las cositas que hemos hecho gracias a ellos.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada